Pedicure

Onder de Knie…

Op woensdagmiddag kunt u in de salon terecht bij pedicurepraktijk Onder de Knie,José Bos staat hier voor u klaar om uw voeten de juiste behandeling te geven. Na jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige, zowel in het ziekenhuis als de thuiszorg, en docent aan een ROC vond José het in 2017 tijd voor een carrière-switch en besloot de opleiding tot pedicure te volgen. In 2018 heeft zij haar diploma behaald en sinds die tijd werk ze met veel plezier als pedicure.

Goede voetverzorging een must!
U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Maar ook als u geen voetklachten heeft, is een behandeling een verwennerij voor uw voeten.

Voor wie?
Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat uw hele lichaamsgewicht vaak uw voeten belast? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

Waarom onder de knie.

  • Persoonlijke aandacht, professionaliteit en kwaliteit is erg belangrijk;
  • Gevoel voor gastvrijheid en kennis van zaken maken de behandeling compleet;
  • Alle faciliteiten zijn aanwezig om de behandeling goed te kunnen doen;
  • De apparatuur waarmee word gewerkt is professioneel en zorgvuldig uitgekozen;
  • U kunt volledig ontspannen in de comfortabele behandelstoel;
  • De praktijkruimte is modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Uitgebreid advies
De pedicure verlost u niet alleen van al ontstane ongemakken, maar helpt u juist bij het voorkomen ervan. De hedendaagse, goed opgeleide pedicure adviseert u daar uitgebreid over. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste verzorgt, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast signaleert de pedicure klachten of aandoeningen die mogelijk een behandeling door een arts/specialist behoeven.

Goede redenen om naar de pedicure te gaan ……

  • U heeft last van uw voeten; eelt, likdoorns, voetschimmel, kalknagels of ingroeiende nagels;
  • Man of vrouw, oud of jong, iedereen kan te maken hebben of krijgen met voetproblemen. Er mee rond blijven lopen is niet verstandig;
  • U vindt uw uiterlijk en gezondheid belangrijk. Goede verzorging van uw voeten is dan ook belangrijk;
  • Gewoon omdat u uw voeten eens lekker wilt laten verwennen.

Contactgegevens:

Body & Beauty Center Bianca
Klaas Muisstraat 2
8375 BX Oldemarkt
Tel.: 0561 452495
info@bodyenbeautycenterbianca.nl
www.bodyenbeautycenterbianca.nl

De makkelijkste manier om een afspraak te maken is telefonisch.

Weet u dat ik tijdens mijn behandelingen volledig bezig met u als klant en daardoor de telefoon niet kan beantwoorden. Spreek dan gerust een bericht in op het antwoordapparaat zodat ik u op een later ogenblik terug kan bellen.

Contactformulier

11 + 7 =

Route: