In mijn salon gebruik ik enkel en alleen producten waar ik zelf voor 100% achter sta en tevreden over ben! Vandaar mijn keuze voor de producten van BOTANICAL BEAUTY. Deze producten zijn gemaakt op basis van heilzame planten, kruiden en bloemen. Ze hebben als doel om het biologische evenwicht van de huid in stand te houden.

De kenmerken op een rij:

  • 100% natuurzuiver en biologisch
  • Effectief voor verschillende huidtypen
  • Helpt bij herstel van: Eczeem, Psoriasis en Kloven
  • Ondersteunt de droge, vochtarme huid
  • Dierproefvrij (veganistisch)
  • Vrij van parabenen (chemisch-synthetische kleur,- geur,- en conserveringsmiddelen)
  • Productie in Nederland

Botanical Beauty bundelt de kracht van geneeskrachtige planten met het zeer mineraalrijke Dode Zee Zout in exclusieve huidverzorgingsproducten. Deze 100% natuurzuivere producten verzorgen, voeden, reinigen, ondersteunen, helpen herstellen, versterken en kalmeren de huid.

Verkrijgbaar in de heerlijke geuren:

Lavendel

Rozen

Eucalyptus-Mint

Calendula-Mandarijn

Calendula-Rijstkiem

Tip: deze laatste, de Rijstekiem-Calandula, is o.a. voor mensen met een notenallergie (amandel-olie) en huidproblemen.

Als je het niet kunt op eten, moet je het ook niet op je huid smeren!

Waarom niet?
De huid is ons grootste orgaan en 60% van de ingrediënten van onze verzorgingsproducten kunnen door de huid worden opgenomen en zo in je bloedbaan komen.
WAT ZIJN NATUURLIJKE PRODUCTEN…

Dit zijn producten die gemaakt zijn op basis van heilzame planten, kruiden en bloemen en als doel hebben om het biologische evenwicht van de huid in stand te houden.

Wat is het biologisch evenwicht?
Dat is het in balans zijn van de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën in de huid.

Waarom is dit zo belangrijk?
Omdat de huid ervoor zorgt dat we niet uitdrogen, niet onderkoelen en dat infecties niet binnen kunnen komen.

Hoe kun je er voor zorgen dat dit biologisch evenwicht in stand blijft of komt?
Door gebruik van natuurproducten met huideigen ingrediënten en door geen producten te gebruiken met synthetische toevoegingen.

Hoe herken je “groene” merken?
Zorg voor een betrouwbare leverancier van je natuurzuivere Beauty Producten of leer zelf de INCI (ingrediëntendeclaratie) lezen. Vaak zijn etiketten van producten misleidend. “groen” en dan toch parabenen of juist “geen parabenen”, maar dan toch synthetische toevoegingen of kleurstoffen, etc. Met googelen op ingrediënten kom je ook een eind.

Botanical Beauty

De producten van Botanical Beauty zijn geschikt voor elk huidtype: mannelijke en vrouwelijke huid; gevoelige, rode, schrale en kwetsbare huid; baby en kinderhuid èn is geschikt voor als verzorgingsproduct bij acné, eczeem, psoriasis en huidallergieën. De biologische ingrediënten zijn Dode Zee Zout, etherische oliën en vier koudgeperste oliën van de eerste(!) persing: Avocado-olie, zoete Amandelolie, Jojoba-olie en Druivenpitolie. Extra ingrediënten zijn: Sheabutter en Dode Zee Modder. Bovendien zijn er géén kleurstoffen en conserveermiddelen toegevoegd.

Je kunt bij mij in de salon deze producten ook voor thuisgebruik aanschaffen en/of bestellen!