Permsal Magnesium

Magnesium heeft het vermogen om ons lichaam op natuurlijke wijze te ontspannen, ons zenuwstelsel tot rust te brengen, botten te versterken en ons uithoudingsvermogen te vergroten.

Via de huid aan te brengen
Permsal magnesium wordt effectief opgenomen via de huid. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld spierproblemen direct en gericht opgelost worden.

100% Natuurlijk product

Permsal wint haar magnesium uit de meest zuivere bron ter wereld en is erkend met de kwaliteitgarantie van het Zechstein keurmerk.

Voor ontspanning en energie
Het mineraal magnesium draagt bij aan vele essentiële lichaamsprocessen. Daarom wordt het ook wel het sleutelelement genoemd.

Anti stress mineraal

Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer magnesium tijdens stressvolle periodes. Magnesium staat onder andere bekend als het ‘antistress-mineraal’. Het heeft een rustgevend effect op lichaam en geest, zorgt voor een heerlijke nachtrust, meer energie gedurende de dag en een gebalanceerde stressreactie in stressvolle situaties.

Totale ontspanning
Permsal biedt een breed assortiment geschikt voor wellness. De magnesium kristallen bijvoorbeeld, voor een heerlijk voetbad of een warm ligbad voor totale ontspanning. De magnesium body scrub voor het verwijderen van dode huidcellen en een extreem gladde huid. Of de magnesium gel speciaal voor massages of pakkingen in combinatie met infraroodsauna’s.

Magnesium is het sleutelelement onder de mineralen.

Vandaag de dag hebben veel mensen te kampen met ziektes zoals een hoge bloeddruk, diabetes, hoge cholesterol- en triglyceridenwaarden, aderverkalking of overgewicht. Mede verantwoordelijk voor deze aandoeningen is een gebrek aan magnesium.

Magnesium speelt een belangrijke rol binnen alle biologische lichaamsprocessen. Het stuurt de gehele stofwisseling aan en is een noodzakelijke voorwaarde voor groei- en energiewinning.

Mini wellness thuis
Permsal magnesium is bezig met het maken van een opmars in wellness centra en wordt nu al door vele masseurs, therapeuten en sauna’s gebruikt. Maar met de producten van Permsal kun je ook heel gemakkelijk thuis je eigen mini wellness creëren.